gudhjemvandrerhjem.dk

Home

Gudhjem
Vandrerhjem

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi hedder Lucas og Emilia og vi er et ungt par fra Argentina.

På grund af træthed i vores hverdage besluttede vi os for at rejse verden rundt for at møde nye mennesker, se nye steder, opleve nye kulturer og forskellige måder at leve livet på.

Det var sådan at vi mødte hinanden i en park i Christchurch, New Zealand og startede vores rejse sammen.

Vi har begge erfaring indenfor hostels, hoteller og bed and breakfast fra forskellige steder i verden såsom Christchurch og Mount Maunganui i New Zealand, Gladstone og Sydney i Australien, Barcelona og Tenerife i Spanien og undervejs fandt vi hurtigt ud af, at vi var gode til at arbejde sammen.

I 2018 besluttede vi os for at udforske Danmark og det første skridt vi tog, førte os til Bornholm, hvor vi var så heldige at få arbejde på det historiske Hotel Klippen beliggende i Gudhjem.

Takket være hårdt arbejde og glæde ved at arbejde på hotellet, har vi fra år 2020 til slutningen af 2022 været bestyrere på Hotel Klippen, hvor vi har skabt en masse glæde for vores gæster og givet stedet en ny identitet.

Vores passion fører os til dette nye eventyr.

Vi elsker at være omkring mennesker, der kan lide at have det sjovt og mennesker som kommer for at slappe af og nyde naturen.

Hvis du har det på samme måde, så tøv ikke med at besøge os

spørgsmål?