gudhjemvandrerhjem.dk

Home

Gudhjem
Vandrerhjem

Book Nu

Vandrerhjemmet

Gudhjem Vandrerhjem

Gudhjem Vandrerhjem er et af de ældste vandrerhjem i Danmark, beliggende i Gudhjem udfor Østersøen.

Vi ligger midt i byen ved havnen, hvor færgen sejler til Christiansø og en gåafstand til Røverborgen (kystlinje fra Nørresand), Gråmyr, Hestestenene, 15 minutters gå gang til Melsted strand og tæt på museer og kunst, såsom Oluf Høst Museum, Galleri Søren Kent og Gudhjem Glasrøgeri.

Rundt om os er der en flot natur og en bred vifte af restauranter og barer.

Vores værelser er placeret i henholdsvis stueetage og 1. sal. Nogle værelser har udsigt over Østersøen og andre har udsigt over gaderne i Gudhjem. Vi har både badearealer og toiletter placeret i stueetagen og 1. sal i hovedbygningen.

 

Vi har adskillelige sociale arealer, hvor du kan slappe af, læse en bog, spille brætspil med din familie og venner samt nyde et lækkert måltid, kaffe og drinks.

I stueetagen i hovedbygningen har vi køkken, hvor du kan finde alt det nødvendige til at lave gode måltider.

Receptionen er placeret ved den store terrasse nær udendørs arealer ud mod Brøddegade, hovedgaden i Gudhjem. Her kan du nyde sommersolen og nyde tid med dine kæreste familie og venner. Terrassen er udelukkende for vandrerhjemmets gæster.

Hvis du føler for en lille snack med stille musik og hyggelige omgivelser, kan vi tilbyde en flot og rolig udsigt over Østersøen i vores lille café, hvor du kan nyde morgenmad eller et lækkert måltid med en drink. Dette område er reserveret for caféens kunder.

spørgsmål?