Planlægning

Bestilling af ophold

Gøres så hurtigt som muligt, dvs. at i ikke skal vente på svar fra DSB-skolerejser før i bestiller opholdet hos os, - Gå ind på vores hjemmeside, tryk bookning under lejrskoler og udfyld formularen tryk send og den går videre til behandling i vores system. Vi sender så en bekræftelse videre til jer inden for 24 timer. Vi sender desuden et skema til jer som I blot skal svare på og sende retur pr. mail. så bekræfter vi også jeres tur bestilling og lign.
Er der spørgsmål kan I ringe man-fre. mellem 8,00 og 15,00.
Eller maile på info@gudhjemvandrerhjem.dk  
 
Endvidere : Skal du oplyse når vi taler sammen:
- Ankomstdato / tidspunkt til Bornholm.
- Afrejsedato / tidspunkt fra Bornholm.
- Antallet af mandlige & kvindelige lærer, samt drenge og piger.
- Tidspunkter for evt. arrangementer med skoletjenester m.v.
- Elever der skal have en eller anden form for "special kost" (muslim, diabetiker o.l.).
 

Bestilling af ture

Følgende arrangementer skal I selv bestille direkte:
Naturstyrelsen står fra årsskiftet 2013 ikke længere vil stå for booking og afvikling af lejrskole aktiviteter på Hammershus.

Alt henvendelse vedr. booking af lejrskole aktiviteter på Hammershus skal i fremtiden gå igennem Bornholms middelaldercenter-kontakt mette@bornholmsmiddelaldercenter.dkeller tlf. 5649 8319

Det er selvfølgelig stadigt muligt at booke online

Link til booking system http://hammershus.sns.dk/
Link til tur beskrivelser af lejrskole aktiviteter på Naturstyrelsens arealerhttp://www.naturstyrelsen.dk/Naturoplevelser/Undervisning/Naturskoler/bornholm/Skoletjeneste/
Link til Bornholms middelaldercenters skoletjenestehttp://www.bornholmsmiddelaldercenter.dk/site/20/
 

- Skoletjenesten på Hammershus ,- tlf. 56 48 11 40.
- Moseløkken stenbrud, - tlf. 56 48 04 68 mellem 09.00 - 10.00.
- Bornholms Middelaldercenter, - tlf. 56 49 83 19.
- Natur Bornholm, lejrskoletjeneste, - tlf. 56 94 04 00.
- Hammerhus Bådfart, - 56480455.
- Booking af rundvisning på Keramikfabrikken i Rønne, - tlf. 56950735
- Booking af ornitologtjenesten på Christians ø, - tlf. 56462047.
- Booking af naturvejledere, - tlf. 31150890 eller 56480504.
 
Disse arrangementer skal i have på plads før i ringer til os, - p.g.a. den store søgning der er til stederne, vil være en god ide at bestille tid 5 mdr. før, - herefter kan I planlægge resten af jeres lejrskole.
 
Følgende bestiller I hos os, senest 5 mdr. før anmeldte ankomst, men jo før jo bedre for jeres egen skyld pga. stor efterspørgelse:
- Bustranfer Rønne/Gudhjem retur.
- Busture til nord, Sydbornholm samt Slippeture.
- Cykelleje, - og disse skal bestilles i GOD TID, da der er mange som bruger cyklen som et billigt transportmiddel til at komme rundt på øen.
- Sejltur til Christians ø.
- Indgang i Østerlars kirke.
 

Tilskadekomst:

Skolen/kommunen har formentlig et Falck abonnement, husk at medbringe abonnementnr. til evt. persontransport til og fra skadestue/tandlæge eller lignende.
 

Andre nyttige oplysninger:

På jeres Amtscentral står en A4 mappe der hedder : "Bornholm Lejrskolemappe", i denne mappe står utrolig mange relevante oplysninger og henvisninger til gavn for jeres planlægning af lejrskoleturen. Samt, på følgende Internet adresser
 

Noget til forældrene:

På vandrerhjemmet forefindes hovedpude samt dyne, - For at eleverne ikke skal slæbe på mere end nødvendigt kan de leje komplet sengelinnedsæt hos os til en pris a 65 dkr. for hele ugen.
Såfremt eleverne bruger en sovepose skal der benyttes et lagen og hovedpudebetræk.
 
Og: Det er til STOR hjælp !!! - for eleverne (og receptionen), hvis forældre der sender breve m.m. vil skrive skolens navn samt klasse på adressen, - f.eks.:
Gudhjem Vandrerhjem
Ejnar Mikkelsvej 14
3760 Gudhjem
Att. Jan Andersen
6B Øvelsebøvelse skole
 
Da der ofte er flere elever af samme navn, - og da eleverne ikke altid "husker" at kigge i postkassen, så har receptionen en chance for at finde frem til eleven hvis der står skolens navn på brevet.
 

Afbestillingsregler:

Afbestilling/Ændring skal altid ske skriftligt.
Før opholdet: Eventuel afbestilling af opholdet skal varsles skriftligt mindst 28 uger før ankomstdagen. Ved afbestilling mellem 28 og 20 uger før ankomstdagen, hæfter bestilleren med 50% af det bestilte ophold. Ved afbestilling senere end 20 uger før ankomstdagen, hæfter bestilleren med 100% af det bestilte ophold. Afbestilling af 1 til 2 elever i det bestilte ophold, skal være vandrerhjemmet i hænde senest 6 Uger før ankomstdagen, for at en reduktion i prisen kan opnås. Afbestilling af mere end 2 personer skal være vandrerhjemmet i hænde senest 20 uger før ankomst for at en reduktion i prisen kan opnås.
Afbestiling af ture,både,cykler,mad ect skal være vandrerhjemmet i hænde 20 uger før ankomst for at få penge tilbage,ellers hæfter man for det bestilte.
Ved afbrydelse af opholdet betales der for hele arrangementet incl ture,busser både,cykler,mad ect.
 
Reservations- eller afbestillingsgebyr fratrækkes den endelige regning, men refunderes ikke ved eventuel afbestilling, selvom den er rettidig.
 
Såfremt afbestillingsgebyr ikke er opkrævet kan man kræve godtgørelse svarende dertil.
 
Gebyrets størrelse skal være rimeligt og svare til den administrative omkostning en reservation, et ophold eller et arrangement har medført. Af bevismæssige grunde bør reservationen foreligge enten i form af en skriftlig bestilling efterfulgt af en skriftlig beskræftelse.
 
 
Med Venlig hilsen
 
Tom Studsgaard & Rie Studsgaard
Gudhjem Vandrerhjem