Indkvartering

Værelser og sengetøj

På hver seng er der et dynetæppe og en hovedpude. Komplet sengelinned skal benyttes. Sengelinned kan enten medbringes eller lejes ved receptionen for en pris af 65.- kr. Lærerne får dette stillet gratis til rådighed.
( Sovepose må kun benyttes såfremt et lagen og et hovedpudebetræk bruges samtidig.)
Sovepose kan ikke anbefales. ( Se afsnittet til forældrene )
 
Værelsesfordelingen kan læreren ringe og få oplyst en uge før ankomst.
 

Opholdsrum

Hvis lærere og elever ønsker et klasseværelse, kan lærere sammen med receptionen eller indbyrdes aftale råderum over stuerne samt spisesalen (efter aftale med køkkenchefen). Det er noget vi snakker om når I er ankommet.
 

Gæstekøkkenet

Står til fri afbenyttelse, hvis man ønsker at lave kakao, kaffe eller andet. Der findes kaffemaskine samt diverse service.
 

Ved afrejse

Under opholdet bestemmer I selv hvor meget I vil gøre rent på værelserne. Ved afrejsen skal værelserne efterlades således.
Gulvet skal støvsuges/fejes/vaskes, alt affald skal fjernes samt sengetæpper og puder skal ligge pænt på sengene. Vi kommer og checker at der ikke er sket skade eller hærværk på værelset.
 


Ordensregler

Vores vigtigste regel er, at alt skal foregå på et niveau og i et tempo, så vi alle kan nyde at være her. Vi har ikke en lang række forbud, men forventer at alle opfører sig som om de var hjemme, og behandler inventar m.m. på en pæn og anstændig måde.
 
Der er dog 3 regler som alle må rette sig efter:
 
  • Rygning
    Rygning er ikke tilladt indendørs.
  • Sengetid
    Vandrerhjemmets centrale beliggenhed bevirker at højrøstet/larmende aktivitet bør begrænses hen på aftenen af hensyn til naboerne. Kl. 22.15 skal eleverne være på deres værelse og i deres senge og kl. 22.30 skal der være fuldstændig ro på værelserne med slukket lys. Roen skal bevares indtil til kl. 06.00 med undtagelse af hold der skal afrejse kl. 05.30. Det er lærerenes ansvar er etablerer denne ro. Mange tak.
  • Alkohol
    Alkohol må ikke indtages på Vandrerhjemmet i feriehuse og Hotellet. Det er bortvisningsgrund med hjemrejse på egen regning.

Pengeopbevaring

Receptionens boks kan evt. fungere som bank for både elevernes lommepenge og den fælles klassekasse. Men det er kun lærerne der kan afhente pengene i receptionen.
 

Medbragte ting

Vandrerhjemmet påtager sig intet ansvar for bagage eller andre ting tilhørende vore gæster.
 

Nøgler

Normalt får eleverne en fælles nøgle til deres respektive værelser. Der kan udpeges en nøgleansvarlig, et godt gemmested eller man afleverer nøglen til sin lærer når man tager på tur. Af hensyn til brandfare og nattero må eleverne ikke låse døren om natten. Smides nøgler til værelser væk koster det 500 kr.
 

Post til eleverne

Da vi ofte har flere elever af samme navn, ville det være til stor hjælp for os - samt eleverne - hvis skolens navn kom med på adressen, f.eks. Gudhjem Vandrerhjem Ejnar Mikkelsvej 14, 3760 Gudhjem Att. Jan Andersen 6B Øvelsebøvelse skole - derved kan receptionen samle dagens post sammen til de elever der ikke husker at kigge i postkassen.