Velkommen

I det følgende vil vi ved hjælp af disse sider introducere Gudhjem Vandrerhjem som rejsemål og samtidig som udbyder af nogle af de bedste tilbud specielt indenfor lejrskoleområdet.
 
Vores mål er at give jer et maksimalt udbytte for et minimalt beløb, vel vidende at bevillinger til lejrskole og lign. igennem de sidste 10 år er blevet kraftigt reduceret. Men uanset lejrskolens formål og økonomiske midler skulle der være basis for et godt og udbytterigt ophold her i Gudhjem.
 
Vi sender jer en mail hvori der er et skema som I skal udfylde senest 22 uger før jeres ankomst hvis I ønsker at vi skal hjælpe jer med at bestiller turer, busser, cykler og andre spændende aktiviteter til jeres ophold.
 
Ingen andre steder i Danmark har så forskelligartet natur, anderledes kultur, anderledes erhvervssammensætning m.m. end Bornholm. Især Gudhjem må siges at være speciel bl.a. med sit nærmest sydlandske udseende, og med sin centrale beliggenhed på østkysten er Gudhjem det bedste sted at starte ture og udflugter til øens mange seværdigheder.
 
Direkte fra Gudhjems hyggelige havn kan man sejle med Skib til Helligdommen samt sejle med Chr. Ø farten til Chr.Ø der også har deres plads på havnen.
 
På de næste sider vil I finde diverse oplysninger om ankomst, afgang, ture, mad m.m. En beskrivelse af vandrerhjemmet, en kort beskrivelse af Gudhjem, samt nogle stikord om, hvordan og hvorfor man tager på lejrskole.
 
Disse sider kan forhåbentlig være en hjælp ved tilrettelæggelsen af jeres lejrskole. Har I ideer eller ønsker om at holde lejrskole på en lidt anderledes måde, hjælper vi gerne så vidt muligt.
 
Ring og få en snak eller send en mail. Dette gælder også, hvis der dukker spørgsmål op undervejs.
 
Med Venlig hilsen
 
 
 
Tom Studsgaard & Rie Studsgaard
 
Gudhjem Vandrerhjem & Therns